Virus på balancenerven

Symptomerne på virus på balancenerven er blandt andet svimmelhed, kvalme, hovedpine, og nogle oplever også problemer med synet.

Symptomerne kan minde om en almindelig omgang influenza, så mange vil nok i starten tro, at det er en influenza, der snart går væk af sig selv. Hvis man er hårdt ramt af en influenza, så kan det godt gå 1 uge til 2 uger, før man er helt frisk igen, så derfor kan nogle måske godt tænke, at det kan være en influenza.

Men her bliver symptomerne bare ved.

Svimmelheden er i starten meget slem, men til sidst ændrer det sig, så man kun er svimmel. Derfor bliver mange liggende i sengen, da de har det bedre, når de ligger ned end, når de står op.

Ved en virus på balancenerven så skal man vente på, at det går over af sig selv, men der findes også en anden behandling. Nemlig akupunktur. Der har været succes med at bruge akupunktur imod en virus på balancenerven.

Man skal gerne helst have 5 behandlinger meget hurtigt efter hinanden. Faktisk helt 5 dage lige efter hinanden. Nogle har oplevet, at svimmelheden blev mindre efter 2-3 gange og efter de 5 gange, var det helt væk.

Læs meget mere om akupunktur mod virus på balancenerven lige her

Virus på balancenerven

Det er ikke bare ubehageligt at få en virus på balancenerven. Det er også en alvorlig lidelse, der gør, at man ikke kan leve sit normale liv ofte i en lang periode. Svimmelhed, kvalme, opkast og nogle gange synsforstyrrelser gør virkelig hverdagen ubehagelig. Det værste ved det er, at de fleste almindelige læger heller ikke mener, der kan gøres andet ved en virus på balancenerven end at vente på, at den går væk. Det er de heldigvis ikke enige i hos http://acunova.dk/ .

De dygtige akupunktører hos Boel Akupunktur kan behandle virus på balancenernerven i løbet af meget kort tid. Med den såkaldte AcuNova-teknik kan Boel Akupunktur ofte få svimmelheden til at gå væk i løbet af bare fem behandlinger lige efter hinanden. Ofte fem dage i træk. Hvis behandlingen har virket stoppes den med det samme, og man er klar til at genoptage sit aktive liv med det samme. For nogle få kan det tage et par behandlinger til, og for dem, behandlingen slet ikke har hjulpet stoppes den med det samme. På den måde risikerer man ikke at blive ved med at betale for en behandling, der ikke virker. For at høre mere, kan du ringe til Boel Akupunktur og få en uforpligtende snak.