Få det bedre med akupunktur

Hvis du har virus på balancenerven, har du det højt sandsynligt ikke særligt godt, og det er meget muligt, at du har fået at vide af din læge, at der ikke er særlig meget at gøre ved det. Andet end at vente på at det går over af sig selv. Akupunkturklinikken Acunova har dog gode erfaringer med at behandle virus på balancenerven med akupunktur.

Hvis du gerne vil have det bedre hurtigt, kan du derfor med fordel kontakte Acunova. De har selv udviklet deres behandlingsforløb mod virus på balancenerven, der bygger på en blanding af traditionel kinesisk akupunktur og akupunkturpunkter, som de selv er fundet frem til. 

Acunovas behandlingsforløb mod virus på balancenerven bygger på fem akupunkturbehandlinger hurtigt efter hinanden. Du skal helst have en behandling om dagen i fem dage for at få den bedste effekt. Hvis du er heldig, hører du til dem, der kan mærke en forbedring efter bare to til tre behandlinger. De fleste vil være symptomfri efter fem behandlinger, mens nogle kræver flere behandlinger. Alt dette evaluerer du med din akupunktør efter de første fem behandlinger. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. Du har derfor gode muligheder for at besøge deres klinikker, ligemeget hvor du bor henne i landet.