Akupunktur hjælper mod virus på balancenerven

Virus på balancenerven er en ubehagelig sygdom, som der ikke er særlig meget at gøre ved med medicin. Man bliver utrolig svimmel, og det kan derfor være svært at stå oprejst. Sygdommen kan vare mellem nogle uger og flere måneder. Det er meget forskelligt. 

Sygdommen kan heldigvis afhjælpes med akupunktur, så dit sygdomsforløb bliver væsentligt afkortet. Akupunkturklinikken Acunova har for eksempel gode erfaringer med at behandle patienter med virus på balancenerven med akupunktur. 

Acunova har speciallavet et behandlingsforløb til patienter med virus på balancenerven. Forløbet er en blanding af traditionel kinesisk akupunktur og akupunkturpunkter, som Acunovar selv har fundet frem til og har fundet ud af, virker godt mod virussen. 

Du får fem akupunkturbehandlinger i Acunovas speciallavede behandlingsforløb. Det skal helst være fem dage i træk. Mange patienter oplever allerede mindre svimmelhed efter bare to til tre behandlinger. Nogle behøver derfor ikke mere end de fem behandlinger, mens andre har brug for lidt flere. Det er noget, du evaluerer med din akupunktør efter de fem behandlinger. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum ved Midtjylland. Når du skal have behandlinger hver dag i fem dage, kan det være rart, at du ikke skal ligge og køre frem og tilbage eller have nogle andre til det, så kan Acunova hjælpe dig med at finde overnatningsmuligheder i nærheden.