Akupunktur kan lindre virus på balancenerven

Virus på balancenerven er en ubehagelig sygdom, som moderne medicin ikke kan gøre særlig meget ved. På akupunkturklinikken Acunova har de speciallavet et forløb, der kan lindre generne og nogen gange helt kurere virus på balancenerven. 

Forløbet er en blanding af klassisk, kinesisk akupunktur og akupunkturpunkter, som Acunova selv har fundet frem til. Det hjælper at stikke nåle ind på forskellige punkter i kroppen, og der har Acunova over en årrække eksperimenteret med at finde frem til de punkter, der bedst afhjælper generne ved virus på balancenerven. 

Som udgangspunkt skal man have fem behandlinger, når man gennemgår et behandlingsforløb mod virus på balancenerven hos Acunova. Nogle vil opleve slet ikke at have symptomer efter de fem behandlinger, andre vil stadig have nogle symptomer, men som regel vil de være mildnet af de fem behandlinger. For dem, der stadig har symptomer vil man selvfølgelig fortsætte behandlingen. 

Behandlingerne skal gives tæt på hinanden, gerne fem dage i træk, for at opnå den bedst mulige virkning. Acunova har klinikker i København og Aulum i Midtjylland. Der er derfor god mulighed for at komme til klinikkerne fra store dele af landet. 

På http://acunova.dk/virus-pa-balancenerven/ kan du læse mere om, hvilke behandlingsformer Acunova tilbyder mod virus på balancenerven.