Alternativ behandling af virus på balancenerven!

Virus på balancenerven er en tilstand, hvor der er betændelse i den ene balancenerve. Dette er en meget ubehagelig sygdom, som giver kraftig svimmelhed og dertil også kvalme, opkastninger, synsproblemer og hovedpine. Alt i alt en meget ubehagelig tilstand, som man gerne vil slippe af med så hurtigt som muligt! Men ifølge lægerne er dette ikke muligt. Deres råd er, at man må håbe på, at det går over af sig selv med tiden.

Hos Boel Akupunktur er vi dog dybt uenige i dette. Vi mener helt bestemt, at man kan gøre noget – for det kan vi nemlig! Vi behandler vores patienter med akupunktur, og det ser vi rigtig stor succes med. Faktisk kræver virus på balancenerven kun 5 behandlinger, som gerne skal ligge 5 dage i træk. Man kan få behov for nogle enkelte behandlinger ud over dette, hvis svimmelheden ikke er helt væk. Har man mod forventning ikke oplevet nogen bedring overhovedet, så standser vi dog forløbet.

På vores hjemmeside finder du meget mere information om virus på balancenerven, og du kan læse mere om Boel Akupunktur og vores behandlingstilbud. Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig!