Slip af med din virus på balancenerven med akupunktur

Virus på balancenerven er en ubehagelig sygdom. Mange føler det som om, at de konstant kører i karrusel. Det kan derfor være svært at stå på benene. Mange er derfor sengeliggende, indtil sygdommen går væk. Det griber voldsomt ind i ens privatliv og arbejdsliv. 

Der er ikke meget, man kan gøre med moderne medicin, men alternative behandlinger som akupunktur har i mange tilfælde vist sig at kunne kurere virus på balancenerven. Det har den danske akupunkturklinik Acunova i hvert fald gode erfaringer med. De har i flere år behandlet patienter med virus på balancenerven med deres særlige akupunkturform.

Akupunkturformen er de selv kommet frem til ved at kombinere traditionel kinesisk akupunkter med nye akupunkturpunkter, som de selv har fundet. Det har de blandt andet gjort ved at eksperimentere på sig selv.

Acunovas klinik har efterhånden en del år på bagen, og akupunkturformen er nu meget velafprøvet til behandling af virus på balancenerven. Hvis man er træt af sin sygdom og ikke kan slippe af med symptomerne på andre måder, kan man prøve akupunktur.

Ofte er man sengeliggende i flere uger eller måneder, når man har virus på balancenerven. Når man prøver Acunovas akupunkturmetode, ved man efter bare fem dage, om den virker.