Akupunktur kan kurere virus på balancenerven

Det er ubehageligt at være syg og endnu mere ubehageligt, når ens læge siger, at der ikke er så meget, han kan gøre ved det. Sådan oplever mange med virus på balancenerven det. Hos acunova.dk kan man dog blive hjulpet med et forløb med akupunktur.

Hos akupunkturfirmaet Acunova.dk har de erfaring med, at akupunktur hjælper mod virus på balancenerven. Hvis man går til sin egen læge, er der ofte ikke megen hjælp at hente. Der vil man højst sandsynligt få at vide, at man kan tage nogle søsygetabletter mod kvalmen og så ellers bare vente. 

Hos acunova.dk får man som udgangspunkt fem behandlinger hurtigt efter hinanden. Det bedste er at få behandlingerne fem dage i træk. Nogle har kun brug for de fem behandlinger, mens andre stadig vil opleve noget svimmelhed eller kvalme. Så fortsætter man selvfølgelig med akupunktur, til alle symptomerne er væk. 

Når man har virus på balancenerven, bliver man svimmel, og mange kaster også op. De fleste er derfor nødt til at være sengeliggende i nogle uger eller længere, til symptomerne af sig selv er gået væk. Medmindre man søger hjælp andre steder.

 

Acunova.dk har mange års erfaring med at behandle blandt andet virus på balancenerven med akupunktur. 

Få flere oplysninger her.