Når balancenerven rammes

Rammes du af virus på balancenerven, vil du være i gode hænder hos Boel Akupunktur. Her har man modsat medicinvidenskaben mod på og mulighed for at hjælpe og afhjælpe tilstanden. Det er ganske enkelt genialt, at man med AcuNova, som den moderne akupunkturmetode kaldes, kan helbrede og mindske de symptomer, som en virus på balancenerven kan føre med sig.

Hos Boel Akupunktur går man meget op i at oplyse patienter om de muligheder, der ligger for. Går man til lægen med problemer med svimmelhed og opkast, ja, så vil man muligvis få diagnosen ‘virus på balancenerven’ og højst sandsynligt få at vide, at der ikke er så meget andet at gøre end at vente. Lægge sig ned og vente. Hvis du hverken har tid eller lyst til at være sengeliggende i flere uger, kan du med fem hurtige behandlinger efter hinanden med AcuNova-akupunktur hos Boel Akupunktur meget vel opnå kraftig bedring eller sågar helbredelse. Ofte oplever patienten at komme af med svimmelheden efter et par behandlinger, og efter alle fem behandlinger at være symptomerne ganske kvit.

Med akupunkturmetoden er man således fri for at bruge tid på sygemelding eller formålsløse indtag af fx søsygetabletter, som måske/måske ikke kan hjælpe lidt på den kvalme, man oftest rammes af sideløbende.