Akupunktur hjælper på virus på balancenerven

For traditionel medicin kan der være meget lidt at stille op, når patienter får virus på balancenerven. Akupunktur kan derimod lindre symptomerne markant – i nogle tilfælde helt få dem til at forsvinde. Akupunkturklinikken Acunova har speciallavet et behandlingforløb til patienter med virus på balancenerven. Det har de haft stor succes med. 

Virus på balancenerven er en ubehagelig sygdom, hvor man bliver meget svimmel. Mange kaster også op, fordi de bliver så svimle. Nogle beskriver det som, at de kører i karrusel hele tiden. Det er derfor ikke svært at forestille sig, at det kan være meget hæmmende for ens arbejde, hobbies og familieliv, at man har virus på balancenerven, og at det må være meget nedslående, at der ikke er særlig meget, lægerne kan gøre ved det. 

Acunovas behandingsforløb er udviklet ved at kombinere traditionel akupunktur med et akupunktursystem, de selv har udviklet. Deres akupunktører har over lang tid testet, hvilke punkter der lindrer symptomerne på virus på balancenerven. Deres behandlingsforløb løber over 5 behandlinger, som man skal have hurtigt efter hinanden. Gerne en om dagen i fem dage. På den måde virker de mest effektivt. Herefter evaluerer akupunktøren og patienten behandlingsforløbet. Nogle har slet ingen symptomer efter fem behandlinger, mens andre har brug for nogle ekstra behandlinger.