Akupunktur mod virus på balancenerven

Oplever du svimmelhed i din hverdag? Måske kombineret med kvalme, opkast og hovedpine? Hvis din svimmelhed er opstået pludseligt og er så kraftig, at du måske er nødt til at ligge ned, kan det være en virus på balancenerven. Det kan være en voldsom oplevelse og svært at forstå, hvad det drejer sig om. Måske har du allerede fået konstateret problemet og også fået beskeden, at der ikke er noget at gøre. Boel Akupunktur er ikke enig og har med stor succes hjulpet mange med virus på balancenerven til at komme ovenpå igen. 

Hvis du har tid og tålmodighed, kan du vente de uger, det kan tage, før balancen kommer igen. Men det er ikke sikkert, du slipper 100 % af med svimmelheden. Til gengæld kan du med kun 5 behandlinger med AcuNova akupunktur komme svimmelheden til livs og igen leve dit liv i oprejst tilstand. Ofte vil du allerede efter 2-3 behandlinger føle en mærkbar forbedring. Det er vigtigt, at behandlingerne foretages kort tid efter hinanden, gerne 5 dage i træk, og er svimmelheden ikke helt væk, skal du have et par behandlinger mere.

Slip af med svimmelheden med akupunkturbehandlinger hos Boel Akupunktur og kom hurtigt videre med dit liv i stedet for at være bundet til sengen.