Landsholdsrytter blev rask takket være akupunktur

Thomas Sandgaard, der er springrytter på det danske landshold, fik for nogle år siden, konstateret virus på balancenerven. Det betød, at han i flere uger var svimmel og havde kvalme – og at han ikke kunne ride.

“Det gjorde det meget svært at få hverdagen til at hænge sammen,” siger han. 

Thomas Sandgaard opsøgte derfor akupunkturklinikken acunova.dk får at få hjælp. Acunova.dk, der har klinikker i København og Aulum, sendte ham i behandlingsforløb, hvor han skulle have i alt fem akupunkturbehandlinger. Men efter bare 2-3 behandlinger kunne Thomas Sandgaard mærke en forbedring af sine symptomer og efter alle fem behandlinger var kvalmen og svimmelheden helt væk. 

Virus på balancenerven er en meget ubehagelig sygdom, hvor man bliver svimmel og kaster op. Mange oplever det, som om de konstant kører i karrusel og er nødt at ligge i sengen i længere tid. Der er ikke så meget at gøre med traditionel medicin, udover at tage nogle piller mod kvalmen. 

Acunova.dk har imidlertid gode erfaringer med at afhjælpe symptomerne eller ligefrem kurere virus på balancenerven. De har lavet det forløb med fem behandlinger, som Thomas Sandgaard også gennemgik, til patienter med virus på balancenerven. Generelt mærker de fleste, at symptomerne forsvinder, eller at der er en klar forbedring, efter de fem gange akupunktur. Hvis symptomerne ikke er helt væk, forlænger man selvfølgelig behandlingsforløbet, til de er.