Hvis du lider af en virus på balancenerven

Står du i denne situation?

Du er blevet diagnosticeret med en virus på balancenerven, hvilket er den direkte årsag til, at du har sygemeldt dig på ubestemt tid. Din læge har rådet dig til at gå i seng og blive der, indtil du oplever bedring. Du har kraftig hovedpine, er meget svimmel og lider desuden af kvalme og opkast. Du er desperat for, at tiden skal gå noget hurtigere, så du igen kan komme på benene og føle dig som et helt menneske.

I så fald skal du ikke vente meget længere. Hvis du i dag tager kontakt til Boel Akupunktur, en professionel klinik med certificerede akupunktøruddannede med to afdelinger i Danmark på hhv. Sjælland og i Jylland, kan du herfra få mere information omkring behandlingsmuligheder, priser og lindring.

Ét er nemlig sikkert: Det er muligt at behandle og lindre en patient, der rammes af virus på balancenerven. I langt de fleste tilfælde er det eneste, der er brug for, fem behandlinger i rap med AcuNova-akupunktur. Dette løsner op og giver patienten lindring på alle parametre. Man anbefales at modtage disse fem behandlinger kort efter hinanden for optimal effekt.

Hvis du gerne vil vide mere om AcuNova, kan du læse om metoden på Boel Akupunkturs egen hjemmeside, acunova.dk.