Oplev fantastiske resultater med akupunktur mod svimmelhed!

Boel Akupunktur er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi er internationalt anerkendt for mange af vores behandlinger. Vi har mulighed for at hjælpe en lang række patienter med forskellige sygdomme og lidelser, og vi ser akupunkturens fantastiske resultater hver eneste dag.

Blandt andet oplever vi i høj grad at kunne hjælpe patienter med virus på balancenerven. En virus på balancenerven forårsager nervebetændelse, og dette kan give symptomer såsom svimmelhed, hovedpine, kvalme og synsforstyrrelser. Beskeden hos lægen er ofte, at man skal vente, indtil det går i sig selv igen. Men hos Boel Akupunktur har vi heldigvis en anden løsning. Vi behandler nemlig vores patienter med en moderne form for akupunktur, og det ser vi rigtig gode resultater med.

Mange oplever, at svimmelheden er fuldstændig forsvundet efter kun fem behandlinger. Og efter fem behandlinger SKAL der være sket en forbedring, ellers vælger vi at standse forløbet igen. 

På vores hjemmeside http://acunova.dk/ kan du læse mere om vores klinik og vores behandlinger. Her kan du også bestille tid til din første behandling, eller du kan finde vores telefonnummer, så du kan ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig og glæder os til at høre fra dig!