Gode råd til behandling af virus på balancenerven

Mangler du gode råd til behandling af virus på balancenerven? Hvis du har virus på balancenerven, vil du opleve udpræget svimmelhed, og i mange tilfælde en række andre symptomer i form af hovedpine, synsforstyrrelser, kvalme og opkast. Det sætter sine tydelige spor på hverdagen, hvor du i starten ofte bliver nødt til at blive i sengen. Spørger du den almindelige lægevidenskab til råds, kan de ikke tilbyde anden behandling end et råd om at hvile sig og lade det gå over af sig selv, ligesom en søsygepille kan tage den værste kvalme. Det findes dog alternativer til at vente på langsom heling, nemlig akupunkturbehandling.

Akupunkturbehandling har vist sig som en effektiv behandler af virus på balancenerven. Bl.a. hos Boel Akupunktur kan de berette om succeshistorier om hurtige behandlingsforløb, hvor klienterne kan gå symptomfri fra klinikken efter 5 behandlinger. 5 behandlinger over 5 dage er den typiske varighed før alle symptomer er helt væk, men i tilfælde med fortsat svimmelhed, vil behandlingen fortsætte indtil den er helt væk.

Klik forbi hjemmesiden hos Boel Akupunktur og arranger en uforpligtende samtale med det professionelle personale, som sidder klar til at tilrettelægge et behandlingsforløb til dig. Som en af Europas førende akupunkturklinikker er du sikker på at være i gode hænder.