Virus på balancenerven kan behandles

Den normale lægevidenskab mener ikke at lidelsen virus på balancenerven kan behandles. Rådet fra de fleste læger er blot at væbne sig med tålmodighed og håbe på at det går over af sig selv.

Virus på balancenerven eller neuritis vestibularis som det hedder på latin, er en betændelsestilstand i den ene balancenerve, som giver kraftig svimmelhed. Derudover kan man også få kvalme, opkast, hovedpine og nogle får problemer med at fokusere synet. Kvalme eller opkastninger kan afhjælpes med søsygetabletter, men ellers er det bare at holde sig i ro og vente på bedring.

Hos Boel Akupunktur har de dog en anden holdning. Normalt er de hos Boel mest kendt for at behandle sportsskader, og har tidligere arbejdet med blandt andre Tour de France stjernerne Bjarne Riis og Jan Ullrich. Men der arbejdes også med behandling af såkaldte kroniske lidelser som eksempelvis astma og mave-tarmsygdomme, grøn stær og altså virus på balancenerven. Akupunktur er behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Disse punkter kaldes akupunkturpunkter, og skal altså stimuleres for at opnå effekt. Boel Akupunktur har erfaring med, at der allerede efter få behandlinger er klar bedring for patienter, der lider af virus på balancenerven.