En ubehagelig virusinfektion

En virus på balancenerven kan sende selv den hårdeste negl til tælling. Kun få mennesker hvis overhovedet nogen kan holde sig oprejst, hvis en virus på balancenerven sætter sig. Hos Boel Akupunktur hjælper man patienter med at komme ovenpå ganske hurtigt ved hjælp af behandlinger med akupunktur, gerne med meget kort mellemrum – eksempelvis fem dage i træk. Behandlingen afhjælper den pludselige, voldsomme svimmelhed, der kendetegner en virus på balancenerven. Også kvalme og opkast er et kendt onde.

Man plejer at sige, at rammes man af en virusinfektion på balancenerven, da må man blot vente. Den er uhelbredelig, og tiden må gå sin gang. Alternative behandlingsmetoder kan dog afhjælpe den ubehagelige tilstand, og her har Boel Akupunktur ofte hjulpet patienter med at komme på toppen igen.

Læs mere her: http://acunova.dk/virus-pa-balancenerven/

AcuNova henviser til den behandlingsmetode, man benytter sig af hos BOEL AKUPUNKTUR, nemlig en moderne form for akupunktur. Alle akupunktørerne, der er ansat hos Boel Akupunktur, er registrerede alternative behandlere. Man kan som patient kontakte Boel Akupunktur både i Jylland og på Sjælland. Med en virus på balancenerven er det en god idé at komme i gang med en behandling med det samme. Jo før man modtager akupunktur, jo før vil symptomer og bivirkninger forsvinde.