Akupunktur kan afhjælpe virus på balancenerven

Virus på balancenerven (neuritis vestibularis) er en tilstand, der giver ubehagelige symptomer såsom svimmelhed, kvalme, hovedpine og vanskeligheder med at fokusere synet. Tilstanden skyldes en betændelsestilstand i balancenerven, som forårsages af virus. I starten er svimmelheden meget kraftig, og de fleste må holde sig sengeliggende. Efterhånden aftager den dog, og symptomerne er kun slemme, når man står oprejst.

Hos Boel Akupunktur synes vi dog, at man skal have mulighed for at få det bedre – hurtigt! Ifølge lægernes lærebøger må patienterne blot vente på, at tilstanden går over. Det har vi heldigvis fundet et alternativ til! Vi behandler vores patienter med en moderne form for akupunktur, og dette oplever vi rigtig gode resultater med. Som behandling af virus på balancenerven tilbyder vi 5 behandlinger i træk, og så vil vi se en bedring. Hos nogle er alle symptomerne allerede forsvundet efter fem behandlinger, og hos andre kræver det nogle få ekstra behandlinger. Vi går dog aldrig videre, hvis der efter denne periode ikke er sket en mærkbar bedring!

Vil du høre mere om virus på balancenerven og vores muligheder for at behandle det med akupunktur, så klik ind på vores hjemmeside. Her kan du selvfølgelig også bestille tid til din første behandling!