Få hjælp til at komme på benene igen

Virus på balancenerven er en forfærdelig lidelse, og dem, som lider af det, har en hverdag, som er meget voldsomt forringet. Når først de er ramt af virus på balancenerven, og der er opstået en betændelsestilstand, så er skaden sket, og i starten vil de fleste være sengeliggende, der vil være så voldsom svimmelhed, at de ikke kan stå op, og de vil føle det som om sengen drejer rundt, og de lider som følge af det af kvalme, opkast og voldsomme hovedpiner, og der er også nogle, som får problemer med synet.

Det eneste, som lægerne kan gøre, er, at bede patienten være tålmodig og vente på det går over af sig selv, man kan prøve at lindre svimmelheden og undgå opkast med søsygetabletter, men der er intet, som man ellers kan gøre end at holde ud og vente. Desværre er der nogle enkelte, som aldrig helt slipper af med den virus og som resten af livet vil være hæmmet i større eller mindre grad.

Det mener http://acunova.dk/ er unødvendigt, vi ved der er noget, som man kan gøre, vi har rigtig gode erfaringer med bahandling af virus på balancenerven, og vi ved, vi kan hjælpe de fleste med at få hverdagen tilbage.